VEKTORILLUSTRATIONER

Vektorbaserede illustrationer er nemme at arbejde med og kan anvendes i mange sammenhænge.

Vektorillustrationer er opbygget af kurver og former som er defineret udefra punkter. Det betyder at vektorgrafik kan skaleres ubegrænset uden nogen form for kvalitetstab. Denne grafikform fylder ikke ret meget og er velegnet til brug i såvel tryksager som online – på nettet eller i spil mm.

Illustrationer, logoer mm, som skal kunne anvendes i mange forskellige sammenhænge og størrelser kan med fordel fremstilles i vektorgrafik.

Vektorgrafik har yderligere den fordel at den er nem at justere og ændre på, ligesom man hurtigt kan kombinere illustrationer til brug i andre sammenhænge.

MANGE FORDELE

Vektorillustrationerne, som er demonstreret her på siden, har mange fordele i en verden, hvor meget af vores grafiske kommunikation foregår online, men også i undervisningsmateriale, bøger, informationsfoldere, plakater mm, kan er den lette og nemt redigerbare stil meget anvendelig. Kik rundt på siden og kontakt mig for en snak og et tilbud på din opgave, hvis vektorillustration er løsningen til dig.

Triangle@2x

Vektorillustration fra en skolebog om livet på landet. Det var et ønske at illustrationerne kunne skaleres, opdeles og manipuleres efterfølgende, så man kunne genbruge detaljer fra dem dem i tilhørende opgavehæfter.